Реклама

Кой може да рекламира при нас?

Здрава история се отличава с фокуса си върху здравословния начин на живот, личностното развитие и духовното осъзнаване. Ето защо с радост бихме предоставили място за реклама единствено на проекти, продукти, организации и събития, които съответстват на нашата мисия или най-малкото не са в разрез с нея.

Добре дошли са реклами на магазини, продукти, ресторанти и заведения в сферата на здравословния начин на живот, както и лекции, семинари, курсове, личности и организации в сферата на личностното развитие, психология и психотерапия. Радваме се на реклама и от масажни и йога студиа, консултации и различни видове терапия, зелени технологии, ръчно изработени предмети, книги и издателства, хомеопатия. Но дори и в тези сфери си запазваме правото да откажем реклама в случай, че така преценим.

На сайта не се приемат искания за реклама на хапчета и програми за отслабване, фирми, които използват животински продукти, изкуствени консерванти и оцветители в своето производство, кожени изделия, лекарства, пластична хирургия, сексуални услуги, алкохол, цигари и всичко друго, което е в пряк разрез с нашата философия.

Разположение на рекламата

В момента на Здрава история са налични две позиции за реклама.

Позиция 1 – странично меню

Stranichno menu

 

Позиция 2 – в най-долното поле на сайта

Nai-dolu

И при двете позиции банерът е видим от всички страници на сайта.

Период на рекламата

Рекламата на сайта се предлага за различни периоди, вариращи от 2 седмици до 1 година.

Цена

За всяко запитване се изготвя индивидуална оферта, съобразена с разположението и периода на рекламата. Когато става въпрос за реклама на събития е възможен вариант, при който рекламата на събитието на нашия сайт се заплаща със съответна реклама на Здрава история на сайта на събитието.

Реклама при нас в три стъпки

  1. Изберете място, където бихте искали да стои вашият банер.
  2. Изберете период, за който искате да поставите вашия банер на нашия сайт.
  3. Изпратете ни запитване по имейл, за да ви изготвим оферта, да ви предоставим повече данни за трафика на сайта, както и да уточним начина на плащане и размерите на банера.

Забележка: Към момента нямаме възможност да ви издадем фактура!

За запитвания за реклама, моля свържете се с нас на: office@zdravaistoria.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


7 − = 5

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>