Изчерпани места – семинар „Заявяване на себе си и граници“ – София – 10.02.19

Vurtov-the girl with the chewing

Да отстояваш себе си, да казваш „не“, когато искаш да кажеш „не“, да казваш „да“, когато искаш да кажеш „да“, да заявиш потребностите си, да приемаш „не“ и „да“ от другия – това са едни от инструментите, които са ни необходими, за да сме удовлетворени от себе си, живота си и взаимоотношенията си с другите.

На семинара „Заявяване на себе си и граници“ ще обърнем внимание на:

  • Какво е асертивността и какво не е;
  • Какво ни пречи да заявим себе си;
  • Каква цена плащаме, когато не заявяваме себе си;
  • Каква е цената на това да заявяваме себе си;
  • Необходими ли са ни граници;
  • Как да приемаме границите на другия.

Семинарът включва теоретична и практическа част.

Заповядайте!

Дата: 10.02.19 г.

Час: 16:00 – 18:00

Място: Hourspace, ул. Иван Вазов 38, ет. 2, София

Вход: дарение по лична преценка

Внимание! Местата за семинара са ограничени, затова предварителното записване е задължително! Моля пишете ни на имейл: office@zdravaistoria.com, за да се запишете за семинара. В случай, че се запишете, но поради непредвидени обстоятелства не можете да посетите семинара, моля предупредете ни предварително.

За водещата: Казвам се Емилия Цанева и съм създател на проекта „Здрава история“. Аз съм магистър психолог, гещалт психотерапевт в обучение и групов фасилитатор към ирландската асоциация за хранителни разстройства BodyWhys.  Темата за заявяването на себе си и границите ми е любима, тъй като аз самата години наред имах огромни проблеми да казвам директно от какво имам нужда и да казвам „не“, съответно сама съм се вкарвала в безумни ситуации като крайният резултат е бил да съм преуморена, изчерпана и изключително нещастна. В последните години обаче най-накрая установих каква благодат са границите и това да мога да отстоявам себе си, оттук и ентусиазмът да създам този семинар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


5 − = 4

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>