Семинар „Заявяване на себе си и граници“ – 29.09.18 – София

Снимка: Deviantart/Sarahlouisejohnson

Снимка: Deviantart/Sarahlouisejohnson

Да отстояваш себе си, да казваш „не“, когато искаш да кажеш „не“, да казваш „да“, когато искаш да кажеш „да“, да заявиш потребностите си, да приемаш „не“ и „да“ от другия – това са едни от инструментите, които са ни необходими, за да сме удовлетворени от себе си, живота си и взаимоотношенията си с другите.

На семинара „Заявяване на себе си и граници“ ще обърнем внимание на:

  • Какво е асертивността и какво не е;
  • Какво ни пречи да заявим себе си;
  • Каква цена плащаме, когато не заявяваме себе си;
  • Каква е цената на това да заявяваме себе си;
  • Необходими ли са ни граници;
  • Как да приемаме границите на другия.

Семинарът включва теоретична и практическа част.

Заповядайте!

Дата: 29.09.18 г.

Час: 16:00 – 18:00

Място: Hourspace, ул. Иван Вазов 38, ет. 2, София

Вход: дарение по лична преценка

Внимание! Местата за семинара са ограничени, затова предварителното записване е задължително! Моля пишете ни на имейл: office@zdravaistoria.com, за да се запишете за семинара. В случай, че се запишете, но поради непредвидени обстоятелства не можете да посетите семинара, моля предупредете ни предварително.

За водещата: Казвам се Емилия Цанева и съм създател на проекта „Здрава история“. Аз съм магистър психолог, гещалт психотерапевт в обучение и групов фасилитатор към ирландската асоциация за хранителни разстройства BodyWhys.  Темата за заявяването на себе си и границите ми е любима, тъй като аз самата години наред имах огромни проблеми да казвам директно от какво имам нужда и да казвам „не“, съответно сама съм се вкарвала в безумни ситуации като крайният резултат е бил да съм преуморена, изчерпана и изключително нещастна. В последните години обаче най-накрая установих каква благодат са границите и това да мога да отстоявам себе си, оттук и ентусиазмът да създам този семинар.

ФБ събитие

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


8 − 1 =

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>