Духовност

Акашови записи

By юли 28, 2014януари 3rd, 2022No Comments

снимка: Деси - личен архив

Интервю с Деси Иванова –водещ на медитации, практики и курсове, автор на ангелски енергийни бижута

Коя си ти и с какво се занимаваш?

Това е най-сложният въпрос за човек, който се занимава с духовни практики и себеопознаване. Човешкото ми име е Десислава Иванова. Пътят ми към себе си започна чрез Акашовите записи преди 7 години. Имала съм много различна кариера, дори мога да кажа много успешна, но която не ми даваше щастие и удовлетворение. Бях един много нещастен човек, успял, но нещастен и всъщност не можех да намеря отговора какво ми липсва, при положение, че имах всичко в материята. Липсваше ми връзката със себе си, връзката с духа ми, връзката с Бог, връзката с Източника.

Първото място, на което попаднах и всъщност което ми върна смисъла, бяха Акашовите записи. По-късно се запознах с моя партньор Милуш Кадиев, с който 3 години водихме самия курс – първо ниво за акашовите записи. Сега правим практики, медитации, канализираме божествени енергии. Работим в сътрудничество с ангелите и възнеслите се учители. От първата ми среща с тях ги почувствах със сърцето си, те-Архангелите и Ангелите, са семейството ми, и вече 7 години ми помагат по моя път на Себепознание. Така и преди около 2 години получих насока от тях да интегрирам тяхната енергия в камъни и по-точно в бижута, за да може тези предмети на чисто физическо ниво да бъдат като едни котвички за хората, котвички за тази свещена енергия. Много се радвам, защото непрекъснато хора ми пишат, че им помагат, помагат им дори само когато ги докоснат и си кажат: „Да, ето аз съм тук!”. Всъщност това бижу, което нося сега, ми носи посланието да бъда тук, да бъда сега, да бъда аз и ми помага, за което много благодаря! Благодаря на Духа, че ми дава възможност да работя с хората чрез бижутата и чрез, разбира се, всички събития, които правим. Това е огромен подарък – да бъдеш в група, без значение дали ти си отпред или си част от групата. Този обмен, който се случва е несравним, всъщност големите пробиви и израстването се случват в груповата енергия, защото тя неминуемо е много по-силна от това, когато човек е сам. Това съм аз към момента.

Накратко за акашовите записи?

Моята любима тема! Акашовите записи – това е вселенската библиотека, където е записана историята на всичко, което Е. Не само на Земята, но и на цялата вселена, от самото й създаване. „Акаш” идва от санскрит и означава изначално вещество или петият елемент – етера. И ако се отправим към това разчитане – етерът всъщност е всичко невидимо. Всъщност акашовите записи са навсякъде около нас и вътре в нас, акашовите записи са онези 94% от нашето ДНК, които на физическо ниво не се виждат и нашите учени го наричат боклук (junk). Но тази част всъщност съдържа онази информация, онзи потенциал, който ние сме изградили във всичките си животи. Не случайно Крион и много други същества работят за активация на ДНК, те работят за активация на акашовите записи, т.е. за събуждане на свещеното знание, на Божествената частица в нас.

Има много методи за свързване, интуицията може също да се счита за свързване с акаша. Методът, който ние използваме, е донесен в България от Атина Санториниу и в него казваме една молитва, с която се създава свещено пространство, за да гарантираме чистотата на канала. В това пространство най-висшите вселенски същества идват от йерархията на ангелите, архангелите, възнесените учители – това са същества, които са били инкарнирани, но са получили просветление и са напуснали тялото. И всъщност те ни дават информация от Акаша, за наше най-висше благо и добро

Повечето хора имат представа за акашовите записи от Едгар Кейси, който се нарича бащата на акашовите записи, защото той е първият, който има най-много записани влизания в акаша. Но той разказва минали животи, тоест той буквално прочита онова, което се случва в миналия живот. Казва ти, че си имал еди си какви връзки, че майка ти е била баща ти и че брат ти е бил вуйчо ти и какво се е случило в този живот и т.н. Докато сега учителите, с които ние работим, винаги ни връщат към тук и сега. Те ни показват как тук и сега да променим това, което чувстваме, че не е наше. Няма да ти кажа, че с майка ти в един минал живот сте били сестри и сте се скарали за един мъж, който е бил баща ти примерно. А ще ти дадат начин без да те натоварват с някаква излишна информация как тук и сега този конфликт, който е в семейството, може да се разплете и коя е твоята част, с която можеш да се освободиш, всъщност как можеш да изчистиш кармата.

Дават ни информация за мисията в живота, какви са причините и как можем ние на енергийно ниво да преодолеем здравословни проблеми. Те работят в тук и сега и това понякога разочарова хората, защото те очакват малко по-различен поглед, който да ги отдалечи от ежедневните им проблеми, а всъщност ежедневните проблеми са най-големите ни учители. Не случайно сме слезли в материя. Ако не искахме да имаме такива опитности – горе е светло, прекрасно, леко. А при това сме се редили на опашка и сме викали: „Не, не! Аз искам, аз искам, аз искам! Аз сега ще сляза това да го изчистя! Аз това ще го канализирам!” Нашият живот е най-големият ни учител и чрез него нашият дух се развива.

Акашът е безкраен поток на информация, само че информация за сърцето. Онези, които очакват с ума да чуят нещо, обикновено остават разочаровани. Но онези, които истински отворят сърцето си, животът им се променя, дори само от едно разчитане, при което те задават въпросите си, а ние канализираме посланието от учителите. Когато аз за първи път отворих своите акаши аз усетих връзката с Дома, енергията на безкрайната божествена любов, навлезе в мен при положение, че до тогава не бях правила нито една друга духовна практика. Аз не знаех какво означава да медитираш. Това, което почувствах в този момент беше: „Алелуя, аз съм вкъщи, най-после!”. Това е просто енергията на Дома и на твоето Аз.

За още вдъхновения и творения от Деси вижте тук, а това е нейният уебсайт Акашови записи

Богинята майка

Чувство за себестойност

Мир с килограмите

Божествената женска енергия

Оставете коментар