Женственост

Женствеността е най-голямата сила на жената, не агресията

By юли 8, 2015януари 3rd, 2022One Comment

Автор: Ханако

Твоята женственост е благословия. Когато я култивираш, тя те прави красива и приковава мъжкото внимание. Едно време гейшата ценяла високо силата на своята женствена загадъчност и акцентирала женствените си качества, за да повлияе мъжете.

Всеки детайл от външния вид на една майко (гейша в обучение) е бил така обмислен, че да подчертае нейната женственост и съблазнителност. Нейната лъскава черна коса била прибирана в драматичния стил уарешинобу, като около нея се увивала панделка от червена коприна. Белият цвят на лицето й бил смекчен с лек розов цвят по бузите и около очите й. Очите й били подчертани с лилава очна линия, с лек опушен ефект по краищата, за да подчертае тяхната съвършена бадемова форма. Долната й устна била оцветена с тъмночервено червило, за да придаде вид на мъничка розова пъпка, а в същото време горната й устна оставала бяла, сливайки се с останалата част от лицето й. Горната част на гърдите й и по-голямата част от раменете й също били оцветявани в бяло, но на врата й се оставяла ярка част неоцветена кожа във формата на W, която съблазнително се спускала надолу. Мъжете описват майко с нейния цялостен костюм като японския идеал за женска красота.

Овладявайки изкуството на женствеността, ние можем да привлечем правилния мъж за нас. Най-доброто, което можете да направите за себе си, е да се грижите за своята женственост и да я подчертавате.

Мекотата на естествените извивки е твой женствен дар. Акцентирай върху своето женствено тяло и го приеми такова, каквото е.

Да приемеш своята женственост, означава да оставиш блузата ти да се спуска по тялото ти, подчертавайки формите на гърдите ти.

Да акцентираш своята женственост означава да подчертаеш с червило розовия оттенък на устните си.

Твоята женственост се изразява в това как очите ти искрят, когато се усмихваш, запалвайки по този начин желанието на мъжа да усети топлината на твоето докосване.

Мъжът е привлечен от звука на твоя мелодичен глас. Използвай своя сладък глас по лек и женствен начин.

Мъжът е очарован от твоето остроумие и интелигентност, когато ги изразяваш по уверен, но в същото време неагресивен начин. Точно затова той е притеглен към твоя женствен начин на изказване.

Глези тялото си, особено косата, ръцете и краката. Когато се грижиш добре за тях, те нежно подчертават твоите естествени женски черти, които отличават жената от мъжа.

Когато цениш и празнуваш своята женственост, ти се чувстваш удобно в своята собствена кожа и така мъжът те възприема като секси.

Когато си женствена, ти си силна, красива жена. В стремежа си да постигнат независимост и реализация, много жени започват да подражават на мъжете във всички аспекти от живота си. В този процес те загубват от поглед своето истинско женско Аз. Изисква се много повече увереност и вяра, за да не се показваш като агресивна и държаща всичко под контрол. Най-силна е тази жена, която не се притеснява от несигурността и която няма нужда да показва своята сила на другите. Когато си женствена, ти проявяваш силата, която притежаваш като жена. Точно тази сила запленява мъжете и извиква тяхното желание към теб от както свят светува.

Източник: thegeishasecret.com
Превод: zdravaistoria.com

1 коментар

Оставете коментар