Събития

Жива вълна в Дъблин – 15.08.2015г.

By август 3, 2015януари 2nd, 2022No Comments

снимка: deviantart/jlior

„Жива вълна“ е автентична танцово-медитативна практика, създадена в България и сега се провежда в Дъблин за пръв път. Състои се от две „вълни“, като всяка от тях има 7 различни ритъма, съгласно основната система от чакри в тялото. „Жива вълна“ е свободна танцова практика, като всеки ритъм се фокусира върху различна област от тялото, но в същото време всеки участник създава своя собствен уникален танц.

Фокусът на „Жива вълна“ е да погледнем навътре, да почувстваме танца в тялото си и да се свържем с тялото и чувствата си по един по-добър начин. Много от нас четат множество книги за личностно израстване, но често новата информация и прозренията, които имаме, остават само на ниво ум. „Жива вълна“ може да ни помогне да пренесем това знание и осъзнаване в тялото, ето защо всяка танцова сесия си има специална тема, по която да работим.

Сегашната ни тема е: Погрижи се за себе си 

Дата: 15.08.2015 г.

Час: 18:00 – 19:30

Място: Harvest Moon Centre, 24 Lower Baggot Street, Dublin 2

Цена: 15 евро

Съвети: Необходими са ви дрехи, в които се чувствате удобно за танци. Препоръчва се танцуването боси. Добре е да си носите бутилка с вода. Практиката е подходяща за всички възрастови групи, както и за бременни. Деца над 10 години също могат да участват в практиката и да им е полезна. Цената за тях е 12 евро.

Оставете коментар