Женственост

Изгради своята уникална красота

By юни 23, 2015януари 3rd, 2022One Comment

Автор: Ханако

Когато един мъж иска да открие своята спътничка в живота, той не търси жената с идеалното тяло. Той желае да бъде физически привлечен от бъдещата му съпруга, но това, което прави жената физически привлекателна, е комбинация от фактори. Перфектното тяло и безупречното лице сами по себе си не могат да направят жената изключително красива. Каква е тя вътрешно е това, което се трансформира в уникална красота. Има жени, които са удивителни по своята същност, ето защо те са удивително красиви.

Красотата на гейшата се е простирала далеч отвъд нейния изящен външен вид. Зад порцелановото изписано лице и луксозните копринени кимона се е криел артист. Нейното име буквално означава човек на изкуството – gei означава изкуство, а sha човек или деятел. Тя е отдала живота си на това да изучи традиционен танц, песни, музика и други фини изкуства, така че да може да ги изпълнява на професионално ниво. Тя е била почитана сред най-изкусните и известни артисти в Япония.

Дълбочината на нейната красота се простирала до всички части на живота й. На най-популярните гейши им се възхищавали за острия ум. Те били изкусни в разговорите и ги търсели за домакини на частни събирания за най-богатите и елитните в международното общество. Интелигентността на гейшата и нейните широкообхватни умения били дори още по-привлекателни, тъй като тези черти били балансирани с нейната женственост, скромност, доброта, внимателност и състрадание. Точно нейната уникална красота я отличавала и я направила една от най-желаните жени в света.

Кои качества могат да те направят уникално красива?

Твоята духовитост и очарователен смях дълго време се запазват в съзнанието на мъжа, когато ти си далеч от него.

Подчертавайки женствените си черти, за да станеш още по-красива, ти привличаш мъжкото внимание.

Обличаш се добре и се грижиш за външния си вид, с което показваш, че искаш най-доброто за себе си.

Говориш пламенно за своите интереси и цели в живота.

Твоята положителна настройка носи светлина на тези около теб.

Притежаваш смирена увереност и си убедена в житейския си път.

Когато се изправиш пред предизвикателство или труден човек, не реагираш с гняв и отчаяние. Подхождаш към предизвикателствата със спокойствие и мъдрост.

Ти си интелигентна и подбираш добре думите си във всички разговори. Всички, които те срещнат, искат да разговарят с теб.

Усмивката ти разкрива, че искаш да завържеш положителни отношения с хората около теб.

Не позволяваш на негативните неща да те засегнат. Енергията ти е прекалено ценна, за да се прахосва в негативното.

Движиш се с грациозна увереност, показвайки че знаеш своята стойност и значение.  

Избягваш клюкаренето, защото осъзнаваш, че всеки има своя лична битка и заслужава да бъде подкрепян, а не смачкван.

Полагаш огромни усилия, за да подобриш всички сфери на живота си – работата, отношенията с приятелите и семейството, както и твоето личностно развитие.

Отдадена си на своите интереси и хобита, защото за теб е важно да правиш това, което ти носи радост, а те ти помагат да се свържеш още повече със самата себе си.

Правиш това, което усещаш с душата си за правилно, а не това, към което другите те насочват, защото това само би те отдалечило от истинското ти аз.

Красотата ти трябва да извади на преден план най-доброто от теб и да те направи завинаги запомняща се за един мъж. С възрастта и времето физическата ти красота ще започне да избледнява. От днес до края на живота ти точно твоята уникална вътрешна красота ще те разграничи. Гейшата е създала красота и свят, които уникално й принадлежат, оставяйки своя отпечатък в света. Точно твоята уникална красота ще те постави сред най-желаните жени.

Източник: thegeishasecret.com
Превод: zdravaistoria.com

Още статии от Ханако:

Разгърни се в настоящето, за да се свържеш с човека за теб

Изкуството да бъдеш изтънчено секси

1 коментар

Оставете коментар