Взаимоотношения

Как да изградим стабилна връзка с мъжа до нас?

By юли 20, 2015януари 3rd, 2022No Comments

снимка: deviantart/dcw1979

Автор: Ханако

Има много аспекти в изграждането на връзката с мъжа до нас, но няколко от тях са изключително важни. В началото, когато се срещаш с мъж и имате някаква свързаност помежду си, той излиза с теб, защото вижда качества, които намира за уникални, интригуващи и особено привлекателни в сравнение с другите жени, които среща. Той чувства една искра в теб и точно тази искра ще го кара да те иска. С хода на времето е важно да поддържаш тази искра жива, защото без нея взаимоотношенията могат да станат еднообразни.

Веднъж чух двама мъже на улицата да си говорят, че най-големият проблем при жените е, че с времето стават все по-малко вълнуващи. Единият каза: „Обичам началото на връзката, защото има толкова много неща за откриване свързани с моята приятелка. Точно тогава съм наистина влюбен в нея. След това обаче вълнението започва да изчезва и след около година него вече го няма изобщо. Ти си с тази жена и чувстваш, че вече няма нищо вълнуващо в нея и сякаш вече не искаш да си с нея.“ Отговорът на неговия приятел беше: „Знам точно какво имаш предвид.“

Не е нужно нещата да се случват по този начин. Всяка жена има способността да поддържа мъжа до себе си заинтригуван от нея. Всеки път, когато един мъж казва, че не може да намери жена, която да го интригува дълго време, друг мъж пък казва, че неговата е най-удивителната и секси жена, която познава, без значение дали тя е на 30, 40, 50, 60 или 70. Общата черта на тези жени е, че имат съблазнителна енергия и независим дух. Други се наслаждават на своята собствена компания и правят интересни неща с живота си. С възрастта колкото по-мъдри и уверени в себе си стават те, толкова по-удобно се чувстват със себе си. Освен това всяка една такава жена има уникални черти, които я карат да се отличава от другите.

Ето защо ключът е да продължаваш да разцъфваш като индивидуалност и независима жена от началото на връзката и в бъдеще, така както и самата връзка се развива. Един мъж ще се чувства сигурен и щастлив в една връзка, ако вижда жена, която иска да бъде с него, защото го обича заради човека, който е. Не защото той може да се грижи за нея финансово или защото той може да бъде баща на децата й. Като запазиш своята независимост и аспекти от себе си, които продължават да те определят като индивидуалност, ти поддържаш мъжа до себе си заинтригуван и удивен от теб. За един мъж е много секси, когато жената е осъществена, защото това показва, че тя е прекрасен човек, който е избрал да бъде с него. На него му харесва жена, която цени неговото мнение и се обръща към него за съвет, но в същото време не е зависима от него. Това дава на връзката сигурност и баланс и намалява напрежението и стреса, който често може да се загнезди във връзката.

Тъй като ти си независима, е необходимо да дадеш и на мъжа свободата да бъде самия себе си. Нито един от двамата във връзката не би трябвало да доминира или контролира. Това, което дава на една връзка дългосрочна сила, е когато партньорите могат да бъде себе си и като двойка има специална свързаност, която нито един от двамата няма с някой друг. Връзката не е, за да променим другия и да го принуждаваме да се съобразява винаги с нас. Става въпрос за две индивидуалности, които се събират и израстват заедно, за да станат чрез двойката още по-силни. Подхранвайте силните страни един на друг, така че всеки един да бъде по-добър човек, имайки другия в живота си.

Освен това е важно да пребивавате в настоящето. Един от най-бързите начини да саботирате една връзка е да оставите ума си да прескача в бъдещето, особено през първата година от връзката. Тъжно е да чуем как една жена казва години по-късно: „Исках да се омъжа и да имам семейство. Той беше покрай мен и аз си помислих, че нещата трябва да се развият бързо. Като се върна назад, виждам, че не сме били подходящи един за друг.“ Опитайте се да не насилвате напредъка на връзката. Позволете й да еволюира по естествен начин. Първата година в една връзка е един от най-вълнуващите периоди, насладете се на времето заедно в настоящето.

Израствайки заедно, продължете да си отделяте интимно време, така че да поддържате страстта жива. Нормално е не всеки един момент от връзката да бъде изпълнен със страст, но създаването на интимни моменти ще ви помогне да си останете близки.

За да поддържаш физическата страст на мъжа към теб, трябва да продължиш да изглеждаш по най-добрия начин, както си правела в началото на връзката, така че той все още да те желае. Не си позволявай да ядеш каквото ти падне, да се обличаш невнимателно и да не спортуваш. Освен това е необходимо да се погрижиш да имаш добра позитивна енергия, така че той да иска да бъде близо до теб през цялото време. Бъди жената, чиято физическа красота, изтънчен сексапил и остър интелект поддържа неговото желание години наред.

Без значение колко години минават, продължавай винаги да обмисляш нещата и бъди мила. Мъжът до теб е някой, за когото теб особено те е грижа и искаш да се отнасяш с него по начина, по който искаш той да се отнася с теб. Не се страхувайте да говорите един с друг и да споделяте чувствата си по директен и деликатен начин. Не става въпрос винаги да си права, става въпрос да можете да стигнете до взаимно разбиране. В една здравословна връзка не трябва да има напрежение и гняв. Уважавайте се един друг, подкрепяйте се, създайте си пространство без стрес и се смейте заедно. Връзката ви трябва да се усеща като убежище – място, което дава комфорт при тежки времена и където животът цъфти при добри времена. Някои от най-специалните и запомнящи се моменти в живота ви произтичат от това, че сте заедно.

Правейки тези неща, ще развиете силна връзка с мъжа. Всеки ден ще ставате все по-близки един с друг, а връзката ви ще се задълбочава. Вашето посвещение и отдаване един на друг ще създаде незаменима свързаност, която ще бъде уникална и за двама ви.

Източник: thegeishasecret.com
Превод: zdravaistoria.com

Оставете коментар