Взаимоотношения

Как да се подготвим за връзката, която искаме?

By август 10, 2015януари 2nd, 2022No Comments

life_is_a_movie_by_marky60

Автор: д-р Наоми Пабст

Съпруга си срещнах дълго преди да се съберем и да станем двойка. Преди това се наложи да премина период на подготовка, през който малко по малко се усъвършенствах. Любовта е моят най-голям учител. Надявам се, че това, което научих, ще допринесе и за вашето развитие и достигане до връзката, която желаете. Ето и стъпките, през които аз самата преминах:

1.Бъди най-добрата версия на себе си
Никакво увъртане и мечтаене за човека, който би искал да бъдеш. Крайно време е да встъпиш в своята истина и величие, да проявиш своя магнетизъм и да овладееш себе си. Ако си автентичен и поддържаш най-добрата си форма, любовта сама ще дойде при теб.

2.Създай си живот, който обожаваш
Прекарвай времето си, правейки нещата, които са най-важни за теб. Създай си живот, който те изпълва, където единственото липсващо нещо е партньорството. Не чакай истинската любов да накара живота ти да разцъфти. За да привлечеш удивителен партньор, ти трябва да бъдеш удивителен партньор. Ако твоят живот е завладяващ и изразява точно човека, който си, ти ще привлечеш идеалния за теб човек, с когото да споделиш живота си.

3.Вкарай си делата в ред
Прочисти си гардероба, вкарай финансите си в ред, освободи се от токсичните приятелства и вземи решение за всички неподходящи взаимодействия, които имаш с хората в живота си. Направи си равносметка дали има неща в живота ти, които е в твоите възможности да промениш, неща, които ще ти служат по най-добър начин и ще те направят по-привлекателна за този специален човек, който искаш в живота си.

4.Ентусиазирано покани любовта и партньорството в живота си!
Цени желанието си за интимност, свързаност, взаимно подхранване и подкрепа. Обърни си внимание дали има нещо, с което се съпротивляваш на връзката, било то и подсъзнателно. Отвори се за уязвимостта да бъдеш видян такъв, какъвто си, и да загубиш част от пълната свобода, която имаш, когато си необвързан.

5.Отвори се за тайните на живота
Приеми голямото приключение, което бъдещата ти връзка ще бъде. Планирай как да позволиш на любовта да намери пътя си към теб. Точно както всеки човек има уникална личност и душевна същност, така и всяка връзка си има своята уникална същност и душа. Забрави фантазиите и приказките – добре дошла в неочакваната магия на реалната любов.

6.Помни, че предназначението на връзката е да обичаш и да бъдеш обичан
Любовта ти дава широта, лекува, трансформира и действа като твой катализатор. Твоят партньор не идва при теб, за да отговори на очакванията ти какъв трябва да бъде той. Той не идва при теб, за да те издържа финансово. Тя не идва при теб, за да ти даде това, което твоите родители не са успели. Той не идва, за да осъществи живота ти по график. Партньорството не е нищо друго освен потапяне в училището на любовта.

7.Грижи се за себе си
Грижа за себе си = благосъстояние. Благосъстояние = магнетизъм. Магнетизъм = добър късмет. Жизненото пространство, създадено от твоя навик да се грижиш за себе си, ще подпомогне грижата за твоя възлюбен, когато той или тя се появи, както и това да можеш нежно да приемеш грижата на този човек за теб. Грижата за себе си и взаимната грижа за другия е могъща основа на успешното партньорство.

8.Остави миналото в миналото!
Излекувай разбитото си сърце, помогни на дълбоките си рани да заздравеят и пречисти дълбокия резервоар от болка, който си събрал от живота си досега. Прости на себе си и другите за всичко, което се е случило, и всичко, което не се е случило. Не си разказвай повече историята на жертва, промени я във вдъхновяваща победоносна история. Направиш ли това, ти се освобождаваш. А когато си свободен, ти си още по-привлекателен за околните.

9.За жените – култивирайте своите женски качества
В нашето общество, което цени постиженията, ние, жените, често излъчваме мъжка енергия. Под това имам предвид, че живеем в режим на „постигане на резултати“, а не в режим на „получаване“. Живей мечтите си – да, работи за тях! Но овладей и изкуството на получаването. Избери да се отпуснеш по течението на живота пред това постоянно да постигаш неща с адски усилия и насилване. Не бъди толкова груба и рязка. Научи се да привличаш, въвличаш и магнетизираш. Позволи на живота и другите хора да ти донесат това, което искаш.

10.Нека душата те води
Стане ли въпрос за любов, обърни внимание на интуицията си. Ако не си сигурен какво ти казва тя, научи се да се настройваш към нея и я слушай по-ясно. Приятелите, семейството и обществото в повечето случаи, когато става въпрос за любов, ще те отклонят от нея, защото само ти знаеш какво се случва в сърцето ти. Основната част от любовния ти живот е личен въпрос между теб и една висша сила.

11.Излъчвай дива, страстна любов към себе си
Колкото повече светлина излъчваш, колкото повече се почиташ и считаш себе си за важен, толкова повече другите ще те следват. Твоята непоклатима любов към себе си ще допринесе за реализацията на твоето желание за прекрасно партньорство.

Източник: mindbodygreen.com
Превод: Емилия Цанева

Оставете коментар