Събития

Лекция “Хранителни разстройства и килограми в повече” – 28.10 – София

By октомври 3, 2018декември 15th, 2021No Comments

Анорексия, булимия, орторексия и наднормено тегло – има ли нещо общо между тях? Дали са просто модна прищявка или вик за помощ? Само жените ли засягат или има и страдащи от хранително разстройство мъже?

Освен на горните въпроси на лекцията “Хранителни разстройства и килограми в повече” ще обърнем внимание на:

– Симптоматика и динамика на хранителните разстройства;

– Причини за хранителните разстройства;

– Начини за справяне.

Заповядайте!

Дата: 28.10.2018 г.

Час: 16:00 – 18:00

Място: HourSpace, ул. Иван Вазов 38, ет. 2, София

Вход: дарение по лична преценка

************************************************************************

Внимание! Местата за лекцията са ограничени, затова предварителното записване е задължително! Моля пишете ни на имейл: office@zdravaistoria.com, за да се запишете за лекцията. В случай, че се запишете, но поради непредвидени обстоятелства не можете да посетите лекцията, моля предупредете ни предварително.

************************************************************************

За водещата: Казвам се Емилия Цанева и съм създател на ZdravaIstoria.com. Аз съм магистър психолог, гещалт терапевт в обучение и групов фасилитатор към ирландската асоциация за хранителни разстройства BodyWhys. Темата за хранителните разстройства ме вълнува от много години – общо взето откакто за пръв път реших да свалям килограми на около 12-годишна възраст. По темата имам години личен и професионален опит, а преди няколко години защитих и магистърската си теза на тема “Когнитивно-поведенческа терапия при булимия”.  Слабост, сила, любов, омраза, тъга, гняв, радост, живот, смърт, надежда и ново начало, вплетени в едно – това са хранителните разстройства накратко.

Оставете коментар