Взаимоотношения

Най-важното за привличането на подходящ партньор е излъчването

By февруари 10, 2016септември 29th, 2021No Comments

20140927_marissa_203_by_fotoz_eu-d8io091Автор: Марни Батиста

На много от нас привличането на подходящ партньор не ни се получава особено добре. Стараем се все по-усилено, подобряваме уменията си, учим нови неща, но желаният резултат така и не идва. И просто продължаваме да привличаме единствено мъже, които не искат да се обвързват или с които ние не искаме да се обвържем, а в резултат се чувстваме смазани и изтощени от всички тези разочарования. Четем статии за това как да бъдем по-женствени и за любовта към себе си. Опитваме още по-усърдно, но все така не се получава… Но ето нещо, за което може би не си си давала сметка – да обичаш себе си се свежда до това да промениш своите мисли за себе си и своя вътрешен диалог.

Ако сама на себе си говориш с фрази като: “Изглеждам толкова дебела с тези дрехи!”, “Той никога няма да ми се обади!”, “Прекалено съм стара!”, “Трудно е да ходиш по срещи!” или “Просто не ме бива с връзките!”, то ти всъщност не обичаш себе си, дори да си ходила на козметик и маникюр тази сутрин. Ако гаджето ти говореше по този начин, отдавна да си го зарязала, нали? Така че е време да скъсаш с лошото отношение към себе си. Бъди нежна и добра със себе си и се отнасяй към себе си както би искала да те третира твоя мъж. Всичко това означава, че когато успееш да промениш начина, по който се отнасяш със себе си, ще успееш и да привлечеш подходящия за теб партньор.

Грешка номер 1, която жените допускаме
Много често не осъзнаваме каква информация предава излъчването ни на мъжа насреща. Какво имам предвид? Без значение какво си облякла, колко прекрасно изглеждаш и как си се надъхала за срещата, крайният резултат зависи от нещо съвсем различно. Несъзнателните мисли, чувства, вярвания и отношение, които имаш, отразяват какво в действителност вярваш за себе си, за излизането на срещи, за мъжете, за любовта, за секса… И всичко това се излъчва навън към околния свят и към мъжа, с когото си излязла. Тези неща се излъчват дори чрез онлайн профила ти. Ето защо не е толкова важно какво се случва на външен план, например какво си облякла или колко килограма тежиш. Няма значение, че се опитваш да си по-отворен човек. Няма значение, че се стараеш да си по-женствена. Няма значение в кой град или в коя страна живееш или в какъв сайт за запознанства си се регистрирала. Няма значение колко си умна, колко пари изкарваш или колко не изкарваш.

Факт е, че излъчването ти съдържа информация, която мъжете много точно улавят, съответно точно това излъчване може да ги накара да се изпарят или повече да не ти се обадят, въпреки впечатлението, че срещата е била прекрасна. Когато установиш какви послания за себе си излъчваш в действителност и как се проявяват те в любовния ти живот, можеш да се научиш как да ги замениш с по-добри. И така излъчването ти ще предава информация на Вселената и мъжете като например: “Срещите с мен ще ти донесат много радост.” И в крайна сметка ще започнеш да привличаш към себе си качествени мъже.

Мария дойде при мен много тъжна и уплашена. Тя мислеше, че никой няма да може да я обича, защото в детството й се бяха случили ужасни неща. И без значение колко усилия полагаше, за да си изгради положителна настройка, мъжете продължаваха да изчезват. Посланието, което излъчваше, звучеше така: “Аз съм счупена. Не заслужавам да ме обичат.” Но когато осъзна какво всъщност излъчва и откъде идва то, тя успя да се откъсне от миналото и да осъзнае, че има право да бъде обичана, а вътрешният й диалог изцяло се промени. И когато се приготвяше за среща, тя забеляза, че сега е развълнувана, а не изпълнена с тревога и страх както преди. Съвсем скоро тя започна да привлича към себе си удивителни мъже и не след дълго се запозна с настоящия си съпруг.

Та, казано накратко, ако не обърнем внимание на посланието, което излъчваме, и не го променим трайно, така че и вътрешният ни диалог да се промени, просто ще продължим да привличаме неправилните мъже и ще продължим да се чудим защо не ни се получава. Без значение как си облечена, кого си наела да ти направи онлайн профила или колко женствена е новата ти рокля, ако излъчването ти издава негативно отношение към себе си, тези неща няма да проработят.

Нека сега разгледаме какво е излъчването ти. Има два вида послания, които излъчваш към мъжете. Първият вид е посланието, което искаме да излъчваме. Това послание гласи: “Аз съм уверена. Заслужавам си. Мъжете ме обичат. Аз съм прекрасно постижение.” Подобни мисли, чувства и действия са позитивни, подхранващи и здравословни. Те в действителност ти помагат да разцъфнеш, да израстваш и да живееш оптимално. С подобно излъчване мъжът насреща просто не може да ти се насити, а това поражда желание да се обвърже с теб. В един миг той просто осъзнава, че се чувства по-щастлив след като е прекарал време с теб и започва да си представя как с теб животът му ще стане дори още по-прекрасен от това, което има в момента.

Но много жени имат другия вид излъчване и си нямат никаква представа за това. Те си мислят, че всички хора имат подобни на техните мисли и че тъй като на външен план всичко изглежда добре, никой не може да каже какво се случва в главата им. Като съвременни жени сме свикнали до такава степен да се справяме с всичко сами и просто да си слагаме щастливата маска, че дори не осъзнаваме факта, че скритите под повърхността мисли, емоции и нагласи, се излъчват навън и няма как да ги скрием. И така, ние излъчваме негативни послания, например: “Необходима е голяма борба, за да постигна това, което искам.”, “Или ме харесваш, или загубата си е изцяло твоя.”, “Не мога да имам доверие на никого.”, “Трябва да се пазя. Хората винаги се възползват от мен.”, “Не искам да ме наранят отново.”, “Не си заслужавам! Защо въобще да си правя усилието?”, “Никога не ми се получава! Къде ли сбърках този път?”.

Може да имате повечето гореизброени вярвания, може да имате някои от тях или дори само едно. Но всички тези мисли, чувства и нагласи придобиват свой живот и се проектират навън като послания. И оттук идва твоето излъчване. Не, тези мисли не са тайна. Дори това какво си мислим за мъжа насреща също се прокрадва в излъчването ни. Ето един пример от реалния живот – Линда просто не изпитваше привличане към Дейв, въпреки че той изглеждаше наистина добър “на хартия”. И когато тя най-накрая реши да прекрати срещите си с Дейв, той й казал, че не е изненадан, като й споделил, че тя е най-студената в емоционално отношение жена, която е срещал. Линда беше шокирана, защото си мислеше, че наистина се старае нещата с Дейв да се получат и че той е останал с впечатление, че тя е много влюбена в него. Но в действителност Линда просто привличаше мъже, с които не можеше да се свърже на дълбоко ниво, защото беше ужасена от уязвимостта и се страхуваше да не я наранят.

Когато излъчваш негативни послания за себе си, ти привличаш мъже, които просто си играят с теб, изпаряват се или имат фобия от обвързване. И така се срещаш отново и отново със същия тип човек, само че с различно лице. За да промениш крайния резултат, е необходимо да стигнеш до ядрото на вярванията, които имаш. След което да ги замениш с по-себеутвърждаващи. Единствено тогава ще срещнеш качествен мъж. Както вече знаеш, няма такова значение какво показваш на света физически, не е от такова значение каква рокля носиш или колко усърдно се опитваш да бъдеш очарователна, красива и великолепна… Защото мислите за себе си, за ходенето по срещи и за човека насреща просто се излъчват навън. И мъжете могат да го усетят!

Вътрешният диалог, който гласи: “Не съм достатъчно добра!”, “Прекалено много се нуждая от другия!”, “Счупена съм.”, “Надявам се, че ме обича, но сигурно пак няма да ми се получи!”, “Избери мен! Избери мен!”, “Хич не си ми притрябвал!”, както и когато се държиш дистанцирано и се правиш на труднодостъпна, само за да привлечеш мъжа към себе си или пък просто през цялото време изграждаш защитна стена около себе си – всичко това отблъсква свестните мъже.

И така, това, от което наистина имаме нужда, за да си привлечем подходящ мъж, е да открием какво ни помага да увеличим положителните мисли, емоции и поведение спрямо себе си и да ги поддържаме стабилни, така че и излъчването ни да предава по-красиви послания!

Този материал е извадка от книгата Becoming irresistable на Marni Battista
Превод: Емилия Цанева
Повече материали от автора можете да намерите на нейния YouTube канал и на сайта й.
Снимка: Deviantart/fotoz-eu

Какъв е мъжът, подходящ за стабилна връзка?

Какво е необходимо, за да си привлечеш качествен мъж?

Оставете коментар