ВзаимоотношенияЖенственост

Разгърни се в настоящето, за да се свържеш с човека за теб

By юни 1, 2015януари 3rd, 2022No Comments

Автор: Ханако

За да срещнеш правилния мъж за теб, ти трябва да си отворена да се свържеш с него. Това не означава да решиш: „Аз съм отворена и готова да се срещна с него сега, къде е?” Да се отвориш, за да се свържеш с правилния човек, изисква да промениш начина, по който съществуваш, и да се фокусираш изцяло върху пътешествието си в настоящето.

Никоя гейша не е седяла да се безпокои и да чака някой мъж да я забележи. Мъжете са я търсили, защото тя е развила себе си до уникална и е изпъквала сред другите жени. Всеки ден тя се е фокусирала да развива себе си, за да бъде най-добрата жена, която може да бъде в настоящето. Тя практикувала всеки аспект от своя занаят със сериозност и осъзнатост, а в същото време го правела да изглежда, все едно не полага никакви усилия. Както се вижда в чаената церемония, провеждана от гейшите (може да продължи 4 часа) и отразено в дзен будизма, фокусът на гейшата е бил не крайният резултат, а самото пътешествие. Бъдейки осъзната и най-доброто си Аз за момента, гейшата по естествен начин привличала мъжете. Да бъдеш в нейното присъствие значело да си дарен с едно от най-изключителните преживявания в Япония.

За да се отвориш към правилния мъж, ти трябва да се фокусираш върху това да развиеш характера си и да намериш баланс в своя живот във всеки един момент в настоящето. Вместо да съжаляваш за миналото или да се притесняваш за бъдещето си, изживявай всеки момент в настоящето. Пусни всички минали съжаления относно връзките ти да си отидат. Не се притеснявай дали ще се омъжиш в бъдеще или не. За всеки човек има друга душа, с която му е писано да се свържат. Въпреки че не всички намират човека, който е предназначен за тях. За да бъдеш с правилната душа, ти трябва да отпуснеш контрола и да не манипулираш бъдещите си взаимоотношения. Когато си на добро място и си цялостна осъществена жена, когато си своето най-добро Аз в настоящето, ти няма да се опитваш да си намериш мъж поради грешните причини, без значение дали става въпрос за пари, емоционална подкрепа или за да запълни каквото чувстваш, че липсва в живота ти. Когато си цялостна жена, която е своето най-добро Аз всеки ден, ти премахваш бариерите, така че мъжът за теб да може да се свърже с теб.

За да се разгърнеш за свързването с човека за теб, ти трябва да промениш начина си на съществуване.

Живей в настоящето. Не се задържай в миналото и не се фокусирай в бъдещето. Не можеш да промениш миналото, нито да контролираш бъдещето. Бъди най-добрият човек, който можеш да бъдеш в настоящето. Това ще те разгърне така, че мъжете да могат да видят най-доброто от теб.

Не си позволявай да контролираш или да преследваш това, което искаш. Това води единствено до манипулиране на бъдещия ти път и в крайна сметка може да завършиш с някой, който не е правилният за теб.

Премахни негативността. Не позволявай на неща или хора да ти повлияват. Освободи се от негативните емоции. В противен случай те ще те ограничат и ще те откъснат от твоето истинско най-добро Аз.

Създай баланс в живота си – както емоционален, така и физически. Когато си балансирана, е по-лесно да бъдеш в най-доброто си състояние.

Опитай се да не бъдеш реактивна. Ако някой мъж реши, че не се интересува от теб, то не позволявай това да те засегне. Осъзнай, че това е просто един човек по-малко, който да те разсейва от пътя към твоя човек. Реактивната емоция пречи на истинската ти съдба.

Не си позволявай да бъдеш жертва. Ако си имала предизвикателства с мъжете, то остави преживяванията в миналото и бъди най-добрата жена, която можеш да бъдеш, в настоящето.

Когато отиваш на среща, бъди истинската себе си и позволи на общуването да се случва естествено. Обърни внимание дали се усеща връзка, но ако не чувстваш връзка отвъд повърхностното, бъди внимателна. Прекалено често жените се опитват да манипулират взаимоотношенията, ако мъжът има това, което жената вярва, че една жена би трябвало да иска.

Сама прави себе си цялостна, а не да зависиш от мъж да те кара да се чувстваш цялостна. Още от началото, а и в дългосрочен план, връзката ще бъде силна, ако е изградена на основата на споделяне и свързване, а не върху какво единият може да осигури на другия, за да се чувства цялостен.

Всяка сутрин преди да започнеш деня си, реши какво позитивно ще направиш днес, така че да можеш да създадеш добро в живота си.

За да бъдеш най-доброто си Аз в настоящето, помисли над живота си. Дали всичко, което правиш в момента, е истинско отражение на теб самата и това, което искаш? Или има неща, които правиш, защото обществото или някой друг ти е казал, че трябва правиш? Не можеш да бъдеш своето най-добро Аз, освен ако не си вярна на себе си. Всичко, което правиш, е необходимо да отразява твоя истински Аз по най-добрия начин. Ето защо е важно да живееш в настоящето. Фокусирането върху миналото и бъдещето са разсейвания, които ни отвличат от тези, които сме. Мъжът, който е предназначен за теб, може да те намери единствено, ако може да види твоето истинско Аз.

Превод: zdravaistoria.com
Източник: thegeishasecret.com

Още статии от Ханако:

Изгради своята уникална красота

Изкуството да бъдеш изтънчено секси

Оставете коментар