Самосаботажът – как да спрем да се спъваме сами

Sarahlouisejohnson5Никак не е леко да искаш едно, а в следващия момент да установиш, че всъщност си направил множество стъпки в посока да нямаш това, което искаш. Здраве, любов, приятелства, учение, кариерен успех – всички те са потенциална сфера за изразяване на нашия вътрешен разрушител. Звучи ли ви познато? Значи нашият семинар е тъкмо за вас!

На семинара “Самосаботажът” ще обърнем внимание на: 

- Основни форми на самосаботаж.

- На какво се дължи самосаботажът и какъв е неговият смисъл?

- Как можем да спрем да се  спъваме сами. 

Семинарът включва теоретична и практическа част.

Заповядайте!

Дата: 15.12.2019 г.

Час: 14:00 – 16:00

Място: Hourspace, ул. Иван Вазов 38, ет. 2, София

Вход: по лична преценка

Внимание! Местата за семинара са ограничени, затова предварителното записване е задължително! Моля пишете ни на имейл: office@zdravaistoria.com, за да се запишете за семинара. В случай, че се запишете, но поради непредвидени обстоятелства не можете да посетите семинара, моля предупредете ни предварително.

За водещата: Казвам се Емилия Цанева и съм създател на проекта „Здрава история“. Аз съм магистър психолог, гещалт психотерапевт в обучение и ръководител на екип. Работя в областта на депресията, съзависимостта, хранителните разстройства и ниската самооценка. За мен придобиването на осъзнаване за това как се спъваме сами е изключително важно, за да се опознаем и разберем по-добре, съответно наистина да си дадем онова, от което имаме нужда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


8 × 6 =

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>