Събития

Семинар „Заобичай тялото си тук и сега“ – 12.04 – София

By март 26, 2014януари 3rd, 2022No Comments

Снимка: Deviantart/baravavrova

Любовта към себе си и твоето тяло лежи в основата на доброто здраве, красивата фигура, самоувереността, успехите, общия тонус и радостното състояние на съществуване.

Защо тогава много хора не приемат нито себе си, нито тялото си? Защо се подлагаме на мъчителни диети и защо всеки път когато се погледнем в огледалото, ни се иска да сме някой друг? Защо въпреки силната си воля в много ситуации, не можем да спрем да се тъпчем с нездравословни неща? А защо всъщност не избираме здравословната храна за себе си? Въпроси много, но отговорът е един и същ и то много прост – любовта към себе си е най-доброто лекарство за всички проблемни ситуации, които сами творим.

Как да заобичаме тялото си тук и сега такова, каквото е? Има ли магическа рецепта, която да ни помогне в борбата за добро здраве и красива фигура? А всъщност любовта към себе си вид нарцисизъм ли е или пък е по-скоро здравословен навик?

Тези въпроси ще обсъдим на нашата лекция.

Лектор: Емилия Цанева

Вход: 10.00 лв.

Дата: 12.04.2014 г.

Час: От 14.00 до 16.00

Място: Lotus Spirit, ул. Бенковски 11, ет. 2 (влиза се през метална врата за към чайната и след това бяла врата точно срещу вратата на Чайната)

Оставете коментар