Събития

Семинар за жената – 30.03 – София

By март 3, 2019декември 15th, 2021No Comments

Да си жена в днешно време може да е много объркващо. Отвсякъде ни заливат изисквания как трябва да изглеждаме, как да се държим, какви трябва да бъдем… Постоянно се сравняваме с други жени, често дори и с мъжете. Все си намираме нещо, което не ни е наред и което ни прави недостатъчно добри като жени. Всичко това води до огромна неувереност и болка. Всъщност това да сме жени си има както своите предизвикателства, така и своите благословии. А най-хубавата част е, че всяка една от нас е уникална и носи огромен ресурс в себе си. 

По време на “Семинар за жената” ще обърнем внимание на:

– женски благословии;

– женски предизвикателства;

– живот в радост и удоволствие.

Семинарът включва теоретична и практическа част.

Заповядайте!

Дата: 30.03.19 г.

Час: 16:00 – 18:00

Място: Hourspace, ул. Иван Вазов 38, ет. 2, София

Вход: дарение по лична преценка

***********************************************************

Внимание! Местата за семинара са ограничени, затова предварителното записване е задължително! Моля пишете ни на имейл: office@zdravaistoria.com, за да се запишете за семинара. В случай, че се запишете, но поради непредвидени обстоятелства не можете да посетите семинара, моля предупредете ни предварително.

************************************************************

За водещата: Казвам се Емилия Цанева и съм създател на проекта „Здрава история“. Аз съм магистър психолог, гещалт психотерапевт в обучение и групов фасилитатор към ирландската асоциация за хранителни разстройства BodyWhys. Темата за женствеността ми е една от любимите, тъй като години наред съм наблюдавала до какво води потискането на женствеността, опитите една жена да е по-мъж от мъжете и постоянното съревнование с тях. Вярвам, че когато една жена успее да се помири със своята женственост и да ? се довери, това би ? дало сериозна основа за изграждането на един щастлив живот.

Оставете коментар