Събития

Семинар „За тялото с любов“ – 04.07 – София

By юни 16, 2019септември 29th, 2021No Comments

nature_s_gift_by_lovelylivi95_d36o518-fullviewПо външния вид ни посрещат, оценяват, етикират. Понякога ни отхвърлят и осъждат заради него, друг път ни се радват, без дори да са си направили труда да ни опознаят. Това как изглеждаме е свързано с много несигурност, срам, страх, усещане, че все не сме достатъчно добри, колкото и да се стараем. Познато ли ви е това усещане? Често ли третирате тялото си като най-големия проблем в живота си? Ако отговорът е „да“, значи този семинар е точно за вас.

На семинара „За тялото с любов“ ще обърнем внимание на:

– Трябва ли тялото ми да е перфектно, за да мога да се радвам на живота?

– Как мога да се сприятеля с тялото си?

– Какво да правя с несигурността относно външния си вид?

Заповядайте!

Внимание – това е подобрената и разширена версия на провежданите в миналото семинари „За тялото с любов“ и „Заобичай тялото си“. Ако темата все още ви е актуална, заповядайте отново. 

Дата: 04.07.2019 г.
Час: 19:00 – 21:00
Място: HourSpace, ул. Иван Вазов 38, ет. 2 – София
Вход: по лична преценка

Внимание! Местата за семинара са ограничени, затова предварителното записване е задължително! Моля пишете ни на имейл: office@zdravaistoria.com, за да се запишете за семинара. В случай, че се запишете, но поради непредвидени обстоятелства не можете да посетите семинара, моля предупредете ни предварително.

За водещата: казвам се Емилия Цанева и съм създател на проекта „Здрава история“. Аз съм магистър психолог, гещалт психотерапевт в обучение и групов фасилитатор към ирландската асоциация за хранителни разстройства BodyWhys. Специализирам в работата с хора с депресия, хранителни разстройства и съзависимост.

 

Оставете коментар