Събития

Семинар „Собствена стойност“ – 24.08 – София

By юли 8, 2019септември 29th, 2021No Comments

golden_hour_by_purpledino92_d4hiach-preНа всеки се случва понякога да се притеснява, да се чувства не на място и да се колебае. За някои хора обаче съмнението в себе си, чувството за малоценност и трудността да се вземе решение са ежедневие. Всяка една критика, всеки един резултат различен от идеалните им представи ги кара да се съмняват в себе си като човек. Много често не осъзнаваме колко ценни сме всъщност и какъв огромен капацитет за радост, споделеност и успехи имаме. Въпрос на личен избор е да извървим пътя от постоянните съмнения в себе си към това да осъзнаем собствената си стойност и да можем да си дадем подкрепа в трудни ситуации.

На семинара “Собствена стойност” ще обърнем внимание на:

– Що е то чувство за малоценност и в какво се корени?

– Каква е цената на чувството за малоценност?

– Как да развием чувство за собствена стойност и да се подкрепяме в трудни ситуации? 

Семинарът включва теоретична и практическа част.

Заповядайте!

Дата: 24.08.19 г.

Час: 16:00 – 18:00

Място: Hourspace, ул. Иван Вазов 38, ет. 2, София

Вход: по лична преценка

Внимание! Местата за семинара са ограничени, затова предварителното записване е задължително! Моля пишете ни на имейл: office@zdravaistoria.com, за да се запишете за семинара. В случай, че се запишете, но поради непредвидени обстоятелства не можете да посетите семинара, моля предупредете ни предварително.

За водещата: Казвам се Емилия Цанева и съм създател на проекта „Здрава история“. Аз съм магистър психолог, гещалт психотерапевт в обучение и групов фасилитатор към ирландската асоциация за хранителни разстройства BodyWhys. Работя в областта на депресията, съзависимостта, хранителните разстройства и ниската самооценка. За мен придобиването на осъзнаване за собствената ни стойност е основополагащо за това да можем да се радваме на живота и на себе си, да се осмелим да последваме мечтите си и да постоянстваме в нещата, които искаме. 

Оставете коментар