Депресия след постигане на набелязана цел

Депресия след постигане на набелязана цел

Депресия след постигане на набелязана цел

от
101 101 people viewed this event.

Много хора си мислят, че трябва само да постигнат набелязаната си цел и ще бъдат щастливи. Само да ме повишат в работата и всичко ще е наред. Само да си намеря любящ партньор, повече никога няма да съм тъжна. Само да си купя колата, която искам, и ще съм доволен.

Постигате набелязаната цел с много труд. Сега трябва вече да сте щастливи – най-накрая имате това, за което толкова отдавна си мечтаете. Но не изпитвате нищо. Или в най-добрия случай сте в еуфория няколко дена, след което Ви става едно такова сиво и безразлично с примеси на тревожност. Ама как така? Нали трябваше да съм щастлив като си постигна целта?! Какво се случва?

В лекцията „Депресия след постигане на набелязана цел“ ще се спрем на:

  • При кого се среща най-често тази депресия;
  • Какви са причините да се появява;
  • Как да си помогнете.

Необходимо е предварително записване с име и фамилия на office@zdravaistoria.com , за да Ви изпратим линк за достъп през платформата Zoom.

Вход: свободен

Добре сте дошли!

За водещата: Аз съм Емилия Цанева и съм гещалт психотерапевт. Специализирам в работата с хора в депресия, бърнаут, съзависимост и хранителни разстройства, както и в работата с групи и обучения. В днешно време е модерно да си много натоварен и да придобиваш още и още и още блага. Прекрасно е човек да иска да се развива и да има красиви и удобни неща около себе си, но когато някой си мисли, че може да е щастлив само след постигане на конкретна цел, нещата доста се объркват.

Event registration closed.
 

Дата и час

29-04-23 | 11:00
29-04-23 | 12:00
 

Крайна дата за регистрация

28-04-23
 

Местоположение

Онлайн събитие

Сподели с приятели