Услуги

Надявам се, че нашите статии и видеа са ви били полезни. В случай, че искате да научите повече по дадена тема, имате нужда от допълнителна подкрепа или искате да работите върху конкретна ваша тема, ви предлагам следните услуги:

КОНСУЛТАЦИИ

СЕМИНАРИ И ЛЕКЦИИ

Консултации

Работя както с жени, така и с мъже. Консултациите се провеждат на живо в София или дистанционно по вайбър като могат да бъдат на български, английски или немски език. Консултациите, които предлагам, не са единични, а са в рамката на дългосрочна работа. Ако бихте искали консултация, моля пишете ми на office@zdravaistoria.com като опишете накратко темата, която имате, оставите координати (телефон и имейл) и посочите дали искате консултация на живо в София или дистанционно. Конкретен час, цена и начин на работа ще уточним допълнително. Предоставената информация е строго конфиденциална и ще бъде използвана единствено за целите на консултациите. Работя с хора със следните теми:

Нехаресване на собственото си тяло
Преминаване през тийнейджърство
Трудности при свързване със своята женственост или мъжественост
Ниска самооценка и самосаботиране
Tрудности при отстояване на себе си и поставяне на граници
Депресия
Съзависимост
Хранителни разстройства

Семинари и лекции

Настоящите ми семинари и лекции обхващат следните теми:

„За тялото с любов”

„Семинар за жената”

„Асертивност и граници”

„Съзависимост”

„Собствена стойност”

„Самосаботажът – как да спрем да се спъваме сами”

„Как да помогнем на децата да обичат тялото си”

„Хранителни разстройства”

Ако вие също се интересувате от организиране и/или водене на семинари и бихте желали да си партнираме, можете да изпратите запитване на имейл office@zdravaistoria.com

Направете запитване