Събития

Семинар „Асертивност и усещане за собствена стойност” – 28.04.18 – София

By април 7, 2018декември 15th, 2021No Comments

Да се чувстваш добре със себе си и да знаеш, че си ценна част от този свят. Да знаеш, че има още върху какво да поработиш, но това не те прави по-малко прекрасен човек. Да си позволяваш спонтанност, да пробваш нови неща, да говориш с нови хора. Да помолиш за това, от което имаш нужда, да кажеш „не”, когато така го усещаш, да поставиш граница. Това са едни от инструментите, които са ни необходими, за да сме удовлетворени от себе си, живота си и взаимоотношенията си с другите.

На семинара „Асертивност и усещане за собствена стойност“ ще обърнем внимание на:

  • Откъде произлиза чувството за малоценност?
  • Как да си изградим стабилно усещане за собствена стойност?
  • Как да сме асертивни, а не пасивно или директно агресивни?

Семинарът включва теоретична и практическа част.

Заповядайте!

Дата: 28.04.2018 г.

Час: 16:00 – 18:00

Място: Hourspace, ул. Иван Вазов 38, ет. 2, София

Вход: дарение по лична преценка

Внимание! Местата за семинара са ограничени, затова предварителното записване е задължително! Моля пишете ни на имейл: office@zdravaistoria.com, за да се запишете за семинара. В случай, че се запишете, но поради непредвидени обстоятелства не можете да посетите семинара, моля предупредете ни предварително.

За водещата: Казвам се Емилия Цанева и съм създател на проекта „Здрава история“. Аз съм магистър психолог, гещалт терапевт в обучение и групов фасилитатор към ирландската организация за хранителни разстройства BodyWhys. За мен усещането за собствена стойност и отстояването на себе си вървят ръка за ръка и си влияят взаимно. Когато си изградим стабилно усещане за собствена стойност, на нас ни е по-лесно да отстояваме себе си, а когато отстояваме себе си, усещането ни за собствена стойност се подобрява. Да живееш с чувство за малоценност и да не смееш да кажеш „не” води до много страдание и пропилени слънчеви дни. Всеки има силата да си изгради усещане за собствена стойност и да живее живота си от това състояние и точно с тази идея създадох настоящия семинар.

Оставете коментар