Събития

Заобичай своята женственост – 14.06 – София

By юни 6, 2014януари 3rd, 2022No Comments

Да бъдеш жена в днешно време си е истинско предизвикателство, но когато сме осъзнати за благословиите и препъни-камъчетата на това призвание, ние по-лесно запазваме баланс и чувстваме вътрешна радост.
Защо сме толкова объркани относно значението на думата женственост? Какво представлява същинската женственост? Кои са препъни-камъчетата на призванието да бъдеш жена? Кои са благословиите на това да бъдеш жена? Как да приемем и да заобичаме женската си същност? Как да подходим към изобилието от емоции? Как да постигнем баланс между различните аспекти от живота си?
Осъзнаем ли отговорите на тези въпроси, ние достигаме до ново ниво на разбиране за себе си, а това ще подобри и животът ни на външен план. Време е да си спомним красотата на призванието да бъдеш жена!
В семинара ще обединим отговорът на тези въпроси с практика по ориенталски танц.

Ориенталският танц е създаден за жената, за спецификите на нейното тяло. Това е единственият стил, в който възрастта и килограмите са без значение. Учи ни да се движим красиво и грациозно в пространството, да опознаем възможностите си, провокира женската енергия, прави ни кралици.

Семинарът ще протече в четири части:
– Лекция: Кои са благословиите на женствеността?
– Практика: опознаване възможностите на тялото и събуждане на нежната и красива женска природа, чрез ориенталски танц.
– Лекция: Кои са предизвикателствата на женствеността?
– Практика: изолации на различни части от тялото, задвижване на огъня в нас. Обединяване на красивата, лека, ефирна страна, заедно с енергичната ни и дейна същност.

Водещи: Теодора Петрова и Емилия Цанева
Вход: 20 лв.
Събитието е с предварително записване на имейл emma.tsaneva@gmail.com

Кога: 14.06.2014 г. от 14.00 до 17.00
Къде: Арт Йога Студио Янтра, кв. Изгрев, ул. Незабравка 33, ет. 1, ап. 2

За лектора:
Емилия Цанева е инструктор по йога, преводач и автор в сайта www.zdravaistoria.com , чиято цел е да помогне на хората да заобичат тялото си и да се научат как да се грижат за него по най-добрия начин. Емилия се развива в сферата на здравословното хранене, осъзнатото движение и психологията. Тя има богат личен опит с развиване на любовта към себе си и приемане на тялото си, тъй като години наред се е борила с килограмите в повече и неприемането на себе си. Точно това я кара да създаде и сайта Здрава история – за да бъде полезна на повече хора със своя опит.

Теодора Петрова изучава ориенталски танци от 2008 година. Обучавала се е при египетски, италиански, български и руски преподаватели.Танцът за нея е свобода, мост към една по-красива и по-хармонична реалност.

Оставете коментар