Живот

Можеш и сама – видео

By юни 13, 2016декември 30th, 20212 Comments

Понякога усещаме порив да пътуваме, да отидем някъде или да се захванем с някаква дейност, но се спираме, тъй като няма кой да ни прави компания… И отлагаме ли отлагаме, чакайки някой да се съгласи да дойде с нас. Но всъщност няма нищо лошо в това да отидеш някъде сам, да се заведеш на кино, да пътуваш. Всъщност всички ние имаме нужда от време насаме и това ни дава и учи много.

2 коментари

  • Яна каза:

    Много обичам да прекарвам време сама и да върша разни неща сама.
    Като дете много страдах заради тази си склонност и нужда, защото семейството ми си мислеше, че ги лъжа или искам да скрия нещо от тях, когато им казвах, че излизам някъде сама… Накрая се принудих даже наистина да започна да ги лъжа… 🙁 Интровертите като цяло са доста неразбрани в съвременното общество.

  • maria каза:

    Чудесна статия 🙂 Преди време,а и сега не отивах да си купувам дрехи или обувки,защото нямаше с кой 🙁 в резултат се получи комична ситуация в един момент ,исках ,но нямах с какво да изляза.Сега вече се престрашавам и си пазарувам сама,разхождам се ,а после се чувствам прекрасно.
    П.П Избягвах да излизам сама ,за да не ме види някой познат или роднина и да ме пита защо сама,или пък си мислех че хората вече ми се смееха че съм сингъл в ситуации ,които другите бяха групи.Но прекрачиш ли границата е лекота:)))

Оставете коментар