Събития

Семинар „Асертивност и граници“ – 08.04.17 – София

By март 8, 2017септември 29th, 2021No Comments

Copy of IMG_3874bsmallДа отстояваш себе си, да казваш „не“, когато искаш да кажеш „не“, да казваш „да“, когато искаш да кажеш „да“, да заявиш потребностите си, да приемаш „не“ и „да“ от другия – това са едни от инструментите, които са ни необходими, за да сме удовлетворени от себе си, живота си и взаимоотношенията си с другите.

На семинара „Асертивност и граници“ ще се обърне внимание на:

  • Какво е асертивността и какво не е;
  • Какво ни пречи да сме асертивни;
  • Каква цена плащаме, когато не сме асертивни;
  • Каква е цената на това да си асертивен;
  • Необходими ли са ни граници;
  • Как да приемаме границите на другия.

Заповядайте!

Дата: 08.04.2017 г.

Час: 16:00 – 18:00

Място: София, кв. Гео Милев, ул. Елисавета Багряна 14, офис 2, студио „Юнити“. В залата се влиза без обувки, моля който има желание да си донесе чехли. Участниците ще бъдат настанени на възглавници на пода, затова моля облечете се така, че да ви е комфортно.

Вход: 15 лв. с предварително записване на office@zdravaistoria.com до 06.04.17 г. / 20 лв. без предварително записване. Плащането става на място в деня на събитието.

За водещата: Казвам се Емилия Цанева и съм създател на „Здрава история“. Аз съм магистър психолог, обучавам се за гещалт терапевт и съм групов фасилитатор към ирландската организация за хранителни разстройства BodyWhys.  Темата за асертивността и границите ми е любима, тъй като аз самата години наред имах огромни проблеми да казвам директно от какво имам нужда и да казвам не, съответно сама съм се вкарвала в безумни ситуации като крайният резултат е бил да съм преуморена, изчерпана и изключително нещастна. В последните години обаче най-накрая установих каква благодат са границите и това да мога да отстоявам себе си, оттук и ентусиазмът да създам този семинар.

ФБ-събитие

Оставете коментар