Събития

Семинар „Асертивност и граници“ – 25.02 – София

By февруари 6, 2017декември 29th, 2021No Comments

sails_in_the_sea_by_vampire_zombie-d5g3dfh

Да отстояваш себе си, да казваш „не“, когато искаш да кажеш „не“, да казваш „да“, когато искаш да кажеш „да“, да заявиш потребностите си, да приемаш „не“ и „да“ от другия – всичко това са инструменти, които е необходимо да си набавим, за да сме удовлетворени от себе си, живота си и взаимоотношенията си с другите.

На семинара „Асертивност и граници“ ще си поговорим за:

  • Какво е асертивността и какво не е;
  • Какво ни пречи да сме асертивни;
  • Каква цена плащаме, когато не сме асертивни;
  • Каква е цената на това да си асертивен;
  • Необходими ли са ни граници;
  • Как да приемаме границите на другия.

Семинарът ще се състои от теоретична и практическа част.

Заповядайте!

Дата: 25.02.2017

Час: 16:00 – 18:00

Място: София, кв. Лозенец, ул. Златовръх 51 вх.Б – зала „Отпускане“. В залата се влиза без обувки, имаме достатъчно чехли за всички, но който иска може да си донесе и свои.

Вход: 5 лв.

ФБ-събитие

Внимание! Местата за семинара са ограничени, затова предварителното записване е задължително! Моля пишете ни на имейл office@zdravaistoria.com , за да се запишете за семинара. В случай, че се запишете, но поради непредвидени обстоятелства не можете да посетите семинара, моля предупредете ни предварително.

За водещата: Казвам се Емилия Цанева и съм създател на Здрава история. Аз съм магистър психолог, в момента изучавам Гещалт терапия и карам стаж като групов фасилитатор към ирландската организация за хранителни разстройства BodyWhys.  Темата за асертивността и границите ми е любима, тъй като аз самата години наред имах огромни проблеми да казвам директно от какво имам нужда и да казвам не, съответно сама съм се вкарвала в безумни ситуации като крайният резултат е бил да съм преуморена, изчерпана и изключително нещастна. В последните години обаче най-накрая установих каква благодат са границите и това да мога да отстоявам себе си, оттук и ентусиазмът да създам този семинар.

Оставете коментар