Събития

Семинар „Сияйна жена“ – 31.03.18 – София

By март 12, 2018декември 15th, 2021No Comments

Женствеността е дар от природата, който изпълва живота с любов, нежност и красота. На много от нас обаче ни е трудно да бъдем жени. Мъчим се да се докажем сред мъжете, съревноваваме се с тях, стараем се да проявяваме мъжки качества, но това в един момент изтощава. Не е нужно да се правим на мъже, за да бъдем щастливи и успешни. Женствеността, подобно на мъжествеността, е могъща сила, просто е различна и не толкова позната.

По време на семинара ще опознаем и ще се свържем с нашата женска природа. Отделете това време за себе си, два часа, в които чрез теория, практика и ориенталски танц ще освободим красивата същност на всяка една от нас.

На семинара „Сияйна жена” ще обърнем внимание на:
– Как да приемем своята женственост?
– По какъв начин да възприемем това, че сме жени, като ценност?
– Какво би ни помогнало да си позволим да се радваме на факта, че сме жени?

Заповядайте!

Дата: 31.03.2018 г.

Час: 15:00 – 17:00

Място: HourSpace, ул. Иван Вазов 38, София

Вход: дарение по лична преценка

Внимание! Местата за семинара са ограничени, затова предварителното записване е задължително! Моля пишете ни на имейл: office@zdravaistoria.com, за да се запишете за семинара. В случай, че се запишете, но поради непредвидени обстоятелства не можете да посетите семинара, моля предупредете ни предварително.

За водещите

Емилия Цанева: „Аз съм магистър психолог, гещалт терапевт в обучение и създател на проекта „Здрава история”. Темата за женствеността ми е една от любимите, тъй като години наред съм наблюдавала до какво води потискането на женствеността, опитите една жена да е по-мъж от мъжете и постоянното съревнование с тях. Вярвам, че когато една жена успее да се помири със своята женственост и да я приеме, това би й дало основата, върху която може да изгради своя щастлив живот”.

Теодора Петрова: Режисьор, продуцент, хореограф, сертифициран преподавател по ориенталски танци. Сфери на дейност, все в мъжки род, които поставят начало на пътешествието към опознаване и разгръщане на женската енергия. Теодора има 10 години опит като изпълнител и хореограф, обучавана е от египетски, испански, руски и български преподаватели. Танцът за нея е свобода, мост към една по-красива и хармонична реалност.

Оставете коментар