Събития

Семинар “Сладкото” – 13.04.19 г. – София

By февруари 14, 2019април 6th, 20222 Comments

Често хората се чудят имат ли зависимост към сладкото. Коментират го с приятелите си и го поставят като тема в терапевтичните си сесии. Чувстват се несигурни откъде идва това и накъде ги води. Понякога това събужда чувство за вина, срамуват се и крият в тайна консумацията на своята “изгора” – сладкото.

На семинара “Сладкото” ще си поговорим за:

– Дали в отношението ни към сладкото има нещо нередно?

– Позволяваме ли си го или си го забраняваме?

– Навик ли е или избор?

– Можем ли да му се насладим?

– Има ли връзка между емоциите и сладкото? 

В този семинар ще има сладко за душата и за тялото. 

Ще се насладите на теоретична и практическа част. 

Заповядайте!

Дата: 13.04.2019 г.

Час: 16:00 до 18:00

Място: Arhieng, бул. Македония 19 А, ет. 1

Вход: дарение по лична преценка

Внимание! Местата за семинара са ограничени, затова предварителното записване е задължително. Моля заявете вашето участие на имейл office@zdravaistoria.com

В случай, че се запишете, но поради непредвидени обстоятелства не можете да посетите семинара, моля предупредете ни предварително.

За водещите

Анри Ташков – сътрудник съм и ментор в компания “Архиендж”. Завършил съм бакалавър психология и в момента се обучавам в магистърска програма по социална психология. От 2018 година съм международно сертифициран позитивен психотерапевт. Работя в областта на тревожните разстройства, хранителни разстройства, депресия  и терапия с младежи. Спортът и здравето са много важни аспекти от моя живот. Непрестанно се старая да се развивам и да уча нови неща в тези области. В работата ми за мен е много важно да предавам знанията и уменията си на хората, за които работя, и да ги подкрепям в техните начинания.

Емилия Цанева – създател съм на проекта “Здрава история”, чиято основна цел е да спомогне да се запознаем със себе си, да се заобичаме и да си направим живота по-сладък. Завършила съм магистратура психология и в момента се обучавам за гещалт психотерапевт. Фасилитатор съм на групи за подкрепа при хранителни разстройства на живо в София и онлайн към ирландската асоциация за подкрепа при хранителни разстройства. Работя в областта на хранителните разстройства, депресия, съзависимост и ниска самооценка. Вярвам, че не е нужно животът да е само проблеми и страдания, всъщност от нас зависи да си го направим сладък.

2 коментари

  • Lila каза:

    Аз съм възрастен човек/над 70/, но не спирам да се уча на правилен начин на мислене и живеене.Заедно с вас ще науча нови неща за себе си и хората около

Оставете коментар