Събития

Семинар „Съзависимост“ – 15.06 – София

By май 15, 2019септември 29th, 2021No Comments

spring_rain_by_olgaboyko_db75tom-fullviewЖивотът ви се върти около околните и техните потребности – обгрижвате, угаждате, винаги сте на разположение, но не ви оценяват. Преглъщате и продължавате да се занимавате с чуждите проблеми. Това, че някой се нуждае от вас, се е превърнало в най-големия комплимент. Искате да ви обичат на всяка цена и работите здраво за всяка капчица внимание като неспирно давате още и още от себе си до пълно изчерпване. Вярвате, че само да срещнете сродната си душа и целият ви живот най-накрая ще се нареди. А в случай, че въпросната сродна душа се появи, но не ви обърне внимание или вземе, че си тръгне в някакъв момент, се чувствате все едно целият свят се разпада и болката е непоносима. Ето това е съзависимостта.

Съзависимите хора заслужават нежност, обич и радост, но често сами се лишават от тях като се подлагат на нечовешки мъки и страдания. Знам, че могат да се научат да са мили и нежни със себе си, затова им посвещавам този семинар.

На семинара “Съзависимост” ще обърнем внимание на:

– Какво представлява съзависимостта?

– Как да се справяме с нея?

– Как изглеждат стабилната личност и съзнателното свързване? 

Семинарът включва теоретична и практическа част.

Заповядайте!

Дата: 15.06.19 г.

Час: 16:00 – 18:00

Място: Hourspace, ул. Иван Вазов 38, ет. 2, София

Вход: дарение по лична преценка

***********************************************************

Внимание! Местата за семинара са ограничени, затова предварителното записване е задължително! Моля пишете ни на имейл: office@zdravaistoria.com, за да се запишете за семинара. В случай, че се запишете, но поради непредвидени обстоятелства не можете да посетите семинара, моля предупредете ни предварително.

************************************************************

За водещата: Казвам се Емилия Цанева и съм създател на проекта „Здрава история“. Аз съм магистър психолог, гещалт психотерапевт в обучение и групов фасилитатор към ирландската асоциация за хранителни разстройства BodyWhys. Специализирам в работата с хора с депресия, хранителни разстройства и съзависимост.

 

Оставете коментар